Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Publikationer

Center for Forskning i Cancerdiagnostik i Praksis (CaP) blev etableret i 2010 og kørte frem til udgangen af 2018 med forankring ved Forskningsenheden for Almen Praksis i Aarhus. Centret blev støttet med midler fra bl.a. Novo Nordisk Fonden og Kræftens Bekæmpelse. Efter otte gode år med mange vigtige videnskabelige resultater er CaP nu nedlagt som center, men mange af aktiviteterne fortsætter i andet regi ved Forskningsenheden for Almen Praksis i Aarhus: https://feap.au.dk/kraeft/.

Formidling af CaP's forskning

Forskning på CaP bliver primært formidlet igennem artikler i videnskabelige tidsskrifter, hvor vi sørger for at udbrede den nyeste viden. Alt hvad vi publicerer internationalt og nationalt er gennemgået en peer-review bedømmelse, hvilket betyder, at vores forskning er blåstemplet via eksterne bedømmere.

Publikationer er opdelt efter år, og hvert år er listet alfabetisk efter førsteforfatter. Når du klikker på titlen på publikationen, kommer du over på den store sundhedsfaglige database: PubMed, som indekserer alle videnskabelige artikler inden for medicin, sundhed mm.