Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Organisation

Center for Forskning i Cancerdiagnostik i Praksis (CaP) blev etableret i 2010 og kørte frem til udgangen af 2018 med forankring ved Forskningsenheden for Almen Praksis i Aarhus. Centret blev støttet med midler fra bl.a. Novo Nordisk Fonden og Kræftens Bekæmpelse. Efter otte gode år med mange vigtige videnskabelige resultater er CaP nu nedlagt som center, men mange af aktiviteterne fortsætter i andet regi ved Forskningsenheden for Almen Praksis i Aarhus: https://feap.au.dk/kraeft/.

Om CaP

Center for Forskning i Cancerdiagnostik i Praksis (CaP) er indlejret i og har til huse under Forskningsenheden for Almen Praksis i Aarhus og har selvstændig ledelse. CaP ledes af Peter Vedsted og har ca. 30 ansatte, hvoraf 1/3 er ph.d.-studerende. CaP gruppen består desuden af professorer, lektorer, post docs, forskningsårs-studerende, statistiker og datamanager, samt sekretariat.

 

Om Peter Vedsted

Forskningsleder Peter Vedsted er uddannet læge og har siden 2006 været assisterende forskningsleder på Forskningsenheden for Almen Praksis i Aarhus. Peter Vedsted har siden starten af 90’erne forsket i almen praksis’ placering og rolle i et samlet sundhedsvæsen, herunder befolkningens behov og brug af almen praksis.